Имало едно време тетрис....


Hello guys! Do you feel sad and lonely! Ok, now look at the unicorn! 
Now back at me! Now back at the unicorn! Sadly, I’m not him!  

Това е Уолтър и той е най-красивото нещо в тази статия. Колкото до писанията по-надолу – те достигат до вас, благодарение на вдъхновението дошло от свещения МОП и кофа с вода. Ако не схващате логиката, значи нищо не разбирате!
Сега да започнеммммм~ Кой ще каже първи какви кифли обича? Аз обичам с шоколад, но и масловките не са зле. Някои предпочитат с мармалад? О, това също е добър вариант! А най-добре е, ако проклетата дума не се използва за назоваване на специфична част от момичетата. Не обиждайте горките кифли, те не са виновни, че обществото ни е такова!!! (Май обществото няма много общо с това>>““ ) Та решихме, да съберем всичките си познания и да напишем един guide за всички вас, които много силно желаете да станете популярни по един или друг начин! Повярвайте ми, ако следвате следващите съвети имате 100% шанс да станете вървежна млада дама.
Ние имаме задълбочени познания по всякаква мода – кифла мода, емо мода, емо-кифла мода…. Каквото ви душа ще! Но за сега ще се спрем само на първия стил, тъй като той поне на мен ми е малко по-мил на душата. Хайде да разберем какви са новите правила на една наша себеуважаваща се млада госпожица. Не, няма кифли тук! Ние сме дами – елегантни и красиви! Със самочувствие! 

Преди: - Ние не пишем грамотно!
Сега: - Ние сме не просто грамотни, а и владеем още 3 езика, защото знаем по 4 думи от тях!!!!
(a ние говорим мандарин и занзибарски)

Преди: -Ние слушаме чалга!
Сега:  - НЕ! Ние вече слушаме Justin Bieber! Той е толкова сладък и талантлив! Така де, вече сме минали на поп!! Но естествено, разбираме от всички други стилове, имаме задълбочени познания и по тях, но тайно, без да ни гледат хората, ги плюем всичките, защото са ужасни и тежки и грухтят!! Ужас!!
(след като чухме този невероятен талант Джъстин, вече очите ни се отвориха за музика! Махаме го метъла, обръщаме на истинска музика *за душата*

Преди: -Ние не четем книги!
Сега: -О, глупости. Ние четем какви ли не книги, ужасно сме начетени! Обожаваме да четем!! Любимата ни книга е twilight! След това сме чели всички любовни романчета на света, но разбира се сме чували и книгите от училище. Пф, за какви ни смятате!
(You got to be fu**** kidding me! Twilight! Ох, толкова гениалност и блестене! Брам Стокър, ти си идиот, вампирите не са страшни бе!)

Преди: -Ние гледаме само романтични филми и комедии!
Сега: -Ние пак си гледаме само същото, всеки друг филм е тъп, страшен, скучен, не го разбираме! И естествено ние не гледаме нищо друго освен най-хитовите неща!
(здравей „Червена шапчице“ ти беше една съвсем нормална приказка на Братя Грим, сега си само поредната провалена история, по която пиклите ще въздишат)

Преди: -Ние не знаем, момчетата са по-умни от нас!
Сега: -Ние пак не знаем повече от момчетата, но вече знаем повече от всички други! О, моля ви, ядрена физика? Математика, история, география – ние знаем и можем всичко. Да го докажем ли? Пфф, за какво ни е да го доказваме на такава като теб!
(о да, това колайдери-молайдери е нов кючек, нали)


Преди: -Ние слагахме много грим и разголени дрешки!
Сега: -Ние слагаме много грим само по дискотеките! Същото се отнася и за дрехите! Естественият вид е най-важен! Само 3 вида сенки и 4 червила слагаме де, какво толкова! Носим даже малки токове – по 10см. Но каквото и да сложим, всички други пак нямат никакво чувство за стил. Но иначе сме си съвсем естествени! Мда! А дрехите ни са си съвсем нормални – пайетки, полички, деколтенца, обичките ми са колкото мен, 50 гривни и пръстени….Мхм! Супер! Накичих се като коледна елха с лилав грим и 20 колиета, ама всичките ми са хубави!
(а ние сме някакви загубени там, смотли, обуваме даже маратонки)

Преди: -СНИМКИ!!!!В ТОАЛЕТНИ!!!! В БАНИИИ!!!! В ОЩЕ ТОАЛЕТНИ!!!!
Сега: -Ще се снимам с теб, за да ме видят колко хубава съм аз, покрай грозотилото – ти и да си кажат, че общувам, поне от жал, с некви‘ смотани!
(пощадете ни, „пилешкото дупе“ не е най-силната ни страна…. )

Преди: -Хо! Дискотеките и купоните са най-важното!
Сега: -Сега е важно да натякваш на някого, че живота му е скучен! Играе игри – о, Господи, толкова е вдетинено!.... Учи и ходи на лекции – абе вие да не сте некви идиоти, че ви се налага да ходите на такива неща! Омг, аз не бих си губила времето!.... Не четете twilight, оффф..с вас няма какво да обсъждам, този автор не съм го чела, сигурно е много скучен….. Какво гледате, некви американски сериали, е па аз не разбирам английски, не съм го гледала тва‘ и ти защо не му изтеглиш поне субтитри, сигурно и ти нищо не му разбираш!..... Ти имаш гадже! Не мога да повярвам! Сигурно е много беден и грозен!
(всички освен последното са по истински случаи, само не упоменаваме лицата участващи в разговора)

Преди: -Ние гледаме сериали!
Сега: -Ние НЕ гледаме сериали! Ние просто сме попаднали на поредната турска съпунка, но  всъщност искахме да гледаме новините! Нищо не разбирате!
(дддаа ббббеее…А Хуан и Ахмед, Мохамед и всички такива неща не въздишат по Мария, Хуанита, Джъзъм, Белъх и както и там да се произнасят имената им..а до новините има още цял час….)

Преди: -Ние не се интересуваме от нищо освен skype, kefche, нещо си там за запознанства!
Сега: -Ние имаме профил във всеки сайт за запознанства и играем всички facebook игри! Ох, това СА игрите! Ай‘ ся‘ че ще ми станат ягодите готови за бране!
( имало едно време тетрис….)

Скъпи дами, благодаря, че изчетохте нашия малък пътеводител към успешно самочувствие, но смятаме, че не ви трябва така или иначе. Ако намирате написаното по-горе за обидно, моля пробвайте се да ни оборите, но не гарантираме безопасността ви! Иначе ние много ви обичаме, цунки!
Ако не схващате иронията, ваш си проблем….

Няма коментари:

Публикуване на коментар